Stellar Circuits

Dijous 15 de febrer, La Nau (Barcelona)
Un enginy ben dissenyat per combinar, en directe, el flux orgànic d’un progressiu més tècnic amb una música més passional

El 15 de febrer, arribats des de Nord Carolina (USA), STELLAR CIRCUITS van ser la segona banda en pujar a l’escenari de La Nau de Barcelona, encabint el seu torn entre els bilbaïns Lampr3a i els francesos Hypno5e, precedint al cap de cartell de la nit, els andorrans Persefone

Stellar Circuits té editats dos treballs d’estudi: Ways We Haunt (2018) i Sight To Sound (2023), i a Barcelona ens van presentar un selecció de tres temes de cada àlbum:

  • Witch House (STS)
  • Fell Under a Spell (WWH)
  • Catch Your Death (STS)
  • Nocturnal Visitor (WWH)
  • Skull Beneath the Smile (STS)
  • The Polar Dream (WWH)

En directe ens van servir un bon plat de metall progressiu contemporani i emocional, que va encaixar molt bé en el menú de la nit. Moments de tècnica destacable i dinamisme instrumental, especialment en les cordes, barrejats amb passatges més emotius, accessibles i propers.

Destacable la tècnica de Jesse Olsen, equipat amb un baix Strandberg de cinc cordes, amb moments de tapping molt interessants. Sumat a la bateria d’un jove Tyler Venom, van teixir una base rítmica poderosa i ben equilibrada.

Jared Stamey ens vas presentar els moments més emocionals del directe de la banda, fent ús d’una guitarra de vuit cordes que li permet arribar a rangs poc habituals. Amb riffs complexos i polirrítmics que afegeixen una capa de complexitat a la música d’Stellar Circuits.

I un proper Ben Beddick, mostrant-se comunicatiu i molt il·lusionat de formar part d’aquesta gira i de poder presentar-nos el seu projecte. Desplegant una veu de registres amplis que li permet oferir una expressivitat emocional, amb parts més netes i brillants, combinades amb screams més estridents. Va començar amb samarreta i cua, per acabar amb el tors a l’aire, lluint un enorme tatuatge al braç dret, i deixant la melena a l’aire. Entre els seus missatges. No va deixar de repartir love and peace per tothom.

En resum, vam descobrir que Stellar Circuits són un enginy ben dissenyat per combinar, en directe, el flux orgànic d’un progressiu més tècnic amb una música més passional.Fitxa del concert
. Data: 15/02/2024
. Lloc: La Nau (Barcelona)
. Grup: Stellar Circuits
. Organitzador: Madness Live
. Fotografies i crònica: Oscar Saro (SR)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *